понеділок, 15 лютого 2021 р.

День Святого Валентина

 «Я тебе кохаю...». Різні віки, різні мови... все різне. Єдине — кохання. Кохання — вогонь і лід, поезія і проза, як пісня, без кінця та краю, як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Кохання — все, що було, є і буде. Воно зігріває нас у свята й будні.

Після довгих карантинних буднів молодь вже скучила за вечорами у школі. 12 лютого у школі підготували святкову програму до Дня Всіх Закоханих. Учні 10-Б разом з вчителем-організатором Клімовою І.О. створили чудову фотозону та прикрасили святково актовий зал для заходу, який також підготували десятикласники. Участь взяли 9-А і 11-Б класи із цікавими пародіями на зіркові пари Н.Івлєєвої та Елджея, Потапа та NK, 10-А клас зняли потішне відео про особливості стосунків підлітків, 9-Б підготували першокласну сценку про Адама та Єву, 11-А підготували відеопрезентацію. Ведучими вечора були Задірака Ангеліна, Пейчева Оксана, Козиряцька Юлія та Біліба Анна.

Родзинкою свята стали результати опитування старшокласників, яке мало назву сучасного тренду "Шиперінг". Шиперити - це подумки представляти двох людей/героїв у романтичних стосунках, хоча даними не є. Обрані пари станцювали повільний танець, який плавно перейшов у загальну танцювальну подію. Тут вже всі охочі із задоволенням приєдналися і натанцювалися від душі)))💕💗💗💗







Немає коментарів:

Дописати коментар