вівторок, 23 лютого 2021 р.

Тренінг для 11 класів

 Соціально-психологічна служба Біленьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів тісно співпрацює з громадськими організаціями та соціальним відділом Біленьківської сільської ради з метою покращення комунікативного рівня учнів школи.

Найкраще в нашому житті пов’язане із спілкуванням. Роздумуючи про те, що заважає нормальному спілкуванню, взаємодії, ми частіше всього згадуємо про конфлікти і про те, що з ними пов’язано. Джерелом виникнення будь-якого конфлікту є протиріччя, а протиріччя виникають там, де є неузгодженість цілей, інтересів, позицій, думок, поглядів.
У вівторок, 16.02.2021 в рамках проекту "Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України" Благодійний фонд "Карітас Запоріжжя" за участі відділу соціального захисту населення Біленьківської ОТГ провели тренінг на тему "Спілкування без конфліктів" для учнів 11- Б класу Біленьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Метою якого було ознайомити учнів з поняттям «конфлікт» і «спілкування», розглянути позитивні та негативні сторони конфлікту; дати уявлення про різні види конфліктних ситуацій та стилі вирішення конфліктів, стратегії поведінки в конфлікті; поглибити розуміння зв’язку спілкування і конфлікту, саморозуміння шляхом виявлення свого власного стилю, характерного для поведінки в конфлікті; виховувати доброзичливе ставлення одне до одного.
Висловлюємо подяку за проведення заходу Комісаренко Анні та Видиш Олексію!
Соціальний педагог Козиряцька О. В.




Немає коментарів:

Дописати коментар