четвер, 11 лютого 2021 р.

Зустріч з поліцією

 Сьогодні, як ніколи, зростає необхідність співпраці школи з представниками правоохоронних органів та соціальних служб. Адже профілактична робота дає можливість сформувати у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення у складних ситуаціях, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

10 лютого у Біленьківській школі відбулася зустріч учнів з інспектором сектору.
ювінальної превенції головного управління ГУНП у Запорізькій області Безверхим В. А. , поліцейським офіцером Біленьківської громади В'язанком Є. В. та представниками відділу соціального захисту населення Біленьківської сільської ради Яремою О. В. - головним спеціалістом у справах дітей і Камаєвою А. В. - фахівцем із соціальної роботи.
Гості нагадали учням правила безпечного користування інтернетом. Учням були надані поради, як убезпечити себе в мережі Інтернет. Поліцейські пояснили присутнім про ступінь відповідальності за будь-які прояви булінгу, особливо пов'язаного з використанням мережі("кібербулінгу").
Діти могли поставити гостям запитання і почути вичерпані відповіді.
Під час жвавої бесіди також були обговорені такі теми: "Вживання алкогольних, наркотичних та психотропних речовин підлітками", "Управління транспортними засобами неповнолітніми", "Правила поведінки на льоду".
Учні школи побачили, що багато дорослих переймаються їх безпекою, почули корисні поради щодо убезпечення себе від будь - яких проявів булінгу.
Чекаємо на нові зустрічі.







Немає коментарів:

Дописати коментар