пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

Гордість школи – Квасов Микола

Гордість школи – Квасов Микола

Знайомтеся: Квасов Микола – переможець ІІІ етапу МАН (ІІІ місце) з української літератури. Написав та гідно захистив наукову роботу з теми «Символізм образів давньоукраїнської міфології у творчості запорізької поетеси Віри Коваль». На питання, чому обрав саме цю тему, відповів: «Сьогодні, в період становлення незалежності і демократичної України, особливо важливо сконсолідувати суспільство навколо національної ідеї. Це можливо тільки за умови поваги до власної історії, вивчення культурної спадщини рідного краю, повернення до «витоків» нашого славного роду українського. У цьому зв’язку особливої актуальності набуває дослідження творчості запорізької поетеси Віри Коваль, яка нагадує нам, якого ми роду-племені, закликає шанувати свою «дідизну». Свою роботу я присвячую відродженню землі козацької, щоб наші діти пишалися славною величчю, щоб возродилися традиції наші славні. Щоб слово правди, любові звучало у школах, щоб лунали передзвони минулого, сьогодення й майбутнього, щоб поетичні перлини з новою силою звучали на уроках літератури рідного краю».
Микола вдячний своєму натхненнику – науковому керівнику Квасовій Ірині Миколаївні за можливість доторкнутися до прекрасного, спробувати себе у новій ролі – науковця.
Ірина Миколаївна вкотре доводить, що їй під силу будь-яке нелегке завдання. Це вже втретє її учні беруть участь у МАН. Вона на злеті творчого успіху. Закохана у свою роботу. Прагне навчити дітей любити рідну мову, захоплюватися літературою, відкрити її нові яскраві грані.Вона віддає учням не лише знання, а  найголовніше –  своє серце.
Адміністрація школи висловлює подяку Квасовій Ірині Миколаївні за плідну роботу. Бажає натхнення, нових звершень на педагогічній ниві. Вітає Квасова Миколу з перемогою. Хай всі ваші починання ведуть до успіху.

Керівник гуртка «Майбутній журналіст»Світлана Стельмах

Немає коментарів:

Дописати коментар