пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

«Майбутній воїн»

На фоні останніх подій у нашій країні та суспільстві патріотичне виховання постало з новою актуальністю. Тому в Біленьківській школі вже стало традицією проводити заходи патріотичного спрямування, серед яких і військово-спортивні змагання «Майбутній воїн».
Захід проводився з метою виховання в учнів почуття патріотизму, гордості за свій народ, його історії та героїчного минулого. В заході активну участь брали учні 10-11 класів, які показали свої навички у стройовій підготовці, спортивних естафетах, вправах з протигазу, розбирання автомату,  гирьовому спорті. У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. На заході разом з офіцером пенітенціарної служби Важненко П. П. був присутній випускник школи, учасник АТО – Редька Євген. Щирі слова, подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист висловила заступник директора з НВР Паршина О.В. В свою чергу Євген розповів про події на сході України, про значні втрати молодих бійців, а також подарував школі прапор з побажаннями миру та словами подяки від бійців 23 батальйону «Хортиця».
Висловлюємо подяку адміністрації БВК-99 за допомогу в проведенні змагань зі складання та розбору АК-74, за організацію і підготовку заходу вчителю ЗВ Міхно Г. В., вчителям фізичного виховання Брехер Т. В., Берест О. Г. Прикладів мужності, відваги дуже багато. Тож вчитись бути справжнім патріотом ніколи не пізно.
Анастасія Новосьолова


Немає коментарів:

Дописати коментар