пʼятницю, 14 травня 2021 р.

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»… Ліна Костенко

 Поезія – це особлива мелодія, ритм якої примушує кожне чуттєве серце прискорено битися. Поезія була і залишається найважливішою частиною сучасного мистецтва.

Ми пірнаємо у прозу, але часто забуваємо про поезію. Поезія залишається загадкою, ваблячи своїх читачів. В чому ж секрет поетичних чарів? Спробували дати відповіді на запитання здобувачі освіти 8-11 класів Біленьківської школи , до яких сьогодні завітали знані поети Запорізького краю. Своїми поетичними дарами ділилися із вдячними слухачами ( юними та дорослими)нашої школи Віра Коваль та Віра Шмига, Вікторія Сироватко та Ольга Ліщук, Михайло Буряк, Микола Білокопитов, Пилип Юрик. Гостями також стали журналістка "Запорізької правди" Віра Середа (Юрик) та журналіст газети "Червоний промінь" Віталій Андрієць.
Творча людина пише про те, що її хвилює, або чим захоплюється та як переживає різні події свого життя. Ми мали можливість спостерігати , з одного боку,за зрілими поетами, які вже мають досвід у житті, а з іншого – за молодістю їхньої душі, яка живе моментом і цінує кожну хвилину. Справді, цікаво було слухати учасників поетичних читань.
Короткий огляд презентуємо вам у фото  👇📷
Журналісти Явор Єлизавета
 Харченко Інна
Гурток "Шкільна преса"








Немає коментарів:

Дописати коментар