понеділок, 31 травня 2021 р.

ЮНІ ЧИТАЧІ

 Наближаються довгоочікувані канікули і кожен із дітлахів вже планує своє літнє дозвілля. Чудовим засобом для відпочинку та розвитку є читання книг.

Сьогодні учні 5-Б класу разом з класним керівником Герасименко В.П. та шкільним бібліотекарем Чуб Н.А. вирушили до сільської бібліотеки, що знаходиться у Біленьківському БК , на  екскурсію.
Юних  шанувальників книги зустріла пані Людмила Дяченко.  Під час цікавої розповіді діти ознайомилися з дитячою і підлітковою літературою, оглянули експозиції про старожитності , зібрані у нашому селі, переглянули виставку картин, вишивок та поробок, ознайомилися з графіком роботи бібліотеки та правилами відповідального читача
 Пані Людмила зацікавила дітей простором для дозвілля, що пропонує наша бібліотека, оформила з дітьми їх перші формуляри. Діти стали читачами бібліотеки, отримавши свої перші книги у статусі відвідувача бібліотеки села Біленьке.
Час пролетів непомітно.
Діти намалювали свої емоції від почутого для спільного панно "Дерево щастя"
Учні 5-Б класу дякують берегині нашої бібліотеки Л.Г Дяченко та очільниці Центру культури та дозвілля, молоді та спорту Каменєвій О.М. за цікавий досвід.







Немає коментарів:

Дописати коментар