понеділок, 3 травня 2021 р.

Благодійна Україна - 2020

        Цього року волонтерський загін «Крила надії» Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів приєднався до сотен благодійників і волонтерів  взявши участь в 14-му щорічному Національному конкурсі «Благодійна Україна-2020» та  розділивши  місію добра, волонтерства й благочинності.

 

Хочу подякувати учнівському, педагогічному та батьківському колетивам,  що  залишаєтесь гідними і небайдужими, знаходите час представляти свої проекти, проводити акції, займатись благодійною та волонтерською діяльністю, допомагати тим і там, де в цьому є потреба. Тільки добрі вчинки спонукають десятки людей не зупинятися та рухатися далі.

  

 

Цінуємо Вас, як волонтерів та благодійників, що зберігають та множать скарби людських цінностей. Сподіваємось на нашу подальшу співпрацю, бо тільки разом ми зможемо подолати перешкоди всіляких негараздів.   

 

Від імені нашої шкільної родини  принагідно вітаємо всіх  із Великодніми святами! Великдень для  нас є символом сили добра, відродження, милосердя, любові до ближнього, віри у краще. Нехай ці дні – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть всім нам мир, спокій, радість. Бережемо один одного та творимо добрі справи!


А.Е. Новосьолова

Заступник директора з НВР

Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів

 

    


                                                                                                                                                                                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар