вівторок, 11 грудня 2018 р.

Брейн-ринг «Права і обов’язки громадян України.»

    Людина від народження наділена правами, а з часом у процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.
       Однак слід пам'ятати, що поряд з нами живуть люди, які також мають права. Тому реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав та інтересів інших – це своєрідне мистецтво. Досягти такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості і грамотності, а перш за все тоді, коли ти в своїх діях керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю,повагою до оточуючих.
   Згідно з планом по проведенню тижня Права у Біленьківській школі 10 грудня пройшов цікавий захід серед 7-8 класів - Брейн-ринг «Права і обов’язки громадян України.», який підготувала класний керівник 8-Б класу Федотова О.М. Честь кожного класу захищали команди з шести учнів. Всі учасники достойно відповідали і захищали свої права. Їхньою метою було отримати головний кубок гри.  В жюрі були запрошені вчитель історії і права Ткаченко Н.Г. та заступник директора з виховної роботи Новосьолова А.Е.
  Діти, були задоволені, отримали певний досвід і, звичайно, приємні солодкі подарунки та грамоти. І місце зайняла команда 7-А класу, ІІ місце отримали учні 8-Б класу, ІІІ і ІV місця зайняли 7-Б і 8-А класи відповідно.


Немає коментарів:

Дописати коментар