четвер, 13 грудня 2018 р.

Вітаємо Панасюка Олександра, учня 9-Б класу Біленьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з перемогою у Всеукраїнському  фестивалі Scratch-проектів - 2018!
Його проект – це навчально-розвивальна  гра «Як Котигорошко в інтелектуальному бою Змія переміг».
Гравець допомагає головному персонажу Котигорошку знайти Змія та повернути з полону царівну. Разом вони  виконують тестові завдання Лисички, Вовка та Ведмедя, вступають в інтелектуальний двобій зі Змієм.
Цього разу Котигорошко разом із гравцем здолають Змія силою розуму, покажуть свої знання з усної народної творчості та літературних казок (5 клас).
Кращі проекти допомагали обирати команди студентів Харківської гуманітарно-педагогічної академії на чолі з Золочевською Мариною - професором кафедри інформатики,  студенти Київського політехнічного університету під керівництвом автора курсу «Алгоритми і проекти Scratch» на платформі Prometheus Булигиної Людмили і Коваленко Оксана з командою творчих учителів м.Чернігова.
Із 134 проектів з різних регіонів України і 7 проектів з Республіки Білорусь
робота Панасюка Олесандра (керівник проекту -  учитель української мови та літератури Стельмах Світлана Михайлівна) визнана однією з кращих! Він продемонстрував свої творчі здібності, креативність, наполегливість та азарт.
Від організаторів фестивалю Олександр отримав сертифікат та подарунок.
Бажаємо Олександру здійснення мрій, натхнення, творчого злету та нових перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар