пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

ЗЕЛЕНІ ЛЕГЕНІ ЗЕМЛІ

Щовесни мешканці села Біленьке долучаються до благородної місії - збільшують кількість зелених насаджень . Зараз уже нікого не треба переконувати у необхідності цього процесу: вирубка дерев у лісосмугах, високий рівень запилення, шкідливі викиди – ці негативні чинники впливають на стан здоров’я як малечі, так і літніх людей.


Уже  багато років поспіль флагманом руху озеленення Біленького є депутат Біленьківської сільської ради, фермер, меценат Козиряцький Володимир Іванович. І ця весна не стала винятком: у співпраці з Біленьківською  сільською радою, іншими депутатами- Кис О.І  Гринь В., Крутоярівським лісництвом, шкільною родиною на чолі з директором Ємець Н.М. на ділянці від вулиці Запорізька до підприємства ВАТ НІБУЛОН було висаджено декілька сотень  лип і декоративних кущів.
Дуже символічним є те , що садили дерева представники трьох поколінь: дорослі мешканці Біленького, старшокласники (11-Бклас, класний керівник Люта Т.М.) і першокласники з класним керівником Киник О.К.  Лінія піклування про рідну  землю, прагнення створювати красу навколо себе  безперервна. Бо тут жити нам, нашим дітям і нашим нащадкам.
Козиряцька Ліна . Гурток «Шкільна преса» Біленьківської  ЗШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар