середу, 4 травня 2016 р.

МАНДРУЄМО УКРАЇНОЮ

Тепле весняне сонечко спонукає залишити приміщення і полинути на пошук нових вражень, знайомств, відчути себе мандрівниками.
Минулі вихідні дні стали для нас, учнів Біленьківської школи, ще однією цікавою пригодою. Ми вирушили до Дніпропетровська з метою ознайомитися з його культурними, технічними та історичними перлинами.
Першою зупинкою у нашій мандрівці став телевізійний центр. Ми поринули у телевізійну «кухню» з середини, побачили обладнання, студії, апаратну, відчули себе у ролі телеведучих, зірок екрану.
Далі гостинно розкрила двері галерея відомої української художниці Євгенії Гапчинської. Милі дитячі личка, янгольські крильця, кумедні емоційні написи на картинах полонили нас.
Справжньою «машиною часу «стали наступні дві зупинки. Дім-музей Дмитра Яворницького переніс нас на сто років назад. Ми поринули в атмосферу  старого Катеринослава, дізналися про титанічну працю відомого етнографа і історика по збереженню славних сторінок літопису запорозького козацтва.
Планетарій надав можливість зробити захоплюючу подорож  безмежним простором космосу, наблизитись до Сонця і Чумацького шляху, відшукати власне сузір’я.
Пішохідна мандрівка  на острів розваг у парку ім. Шевченка завершила насичений і цікавий день.
Дякуємо нашим вчителям Нечет О.Ю., Прокопенко О.М., Герасименкко В.П. за цікаве дозвілля, з нетерпіння чекаємо на нові мандри мальовничою Україною.

Опілат Анна і Печуріна Поліна

Немає коментарів:

Дописати коментар