вівторок, 10 травня 2016 р.

Юшкін Давид – президент школи

Юшкін Давид – президент школи. Справжній лідер учнівського самоврядування. Його поважають за відповідальність, наполегливість, старанність, за гарні людські якості. А головне за те, що не зазнається. Навчається на високому рівні. Розуміє, що знання – це перспектива майбутнього. Активна життєва позиція допомагає юнакові рухатися вперед до успіху. За результатами минулого навчального року був визнаний найрозумнішим учнем школи у рамках проекту «Гордість школи».  Він учасник учнівських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.
Цього року посів VІ місця на обласній олімпіаді з біології та Малої академії наук на відділенні хімії та біології (секція – зоологія, ботаніка) – вч. С.В.Клунько. Давид досліджував тварин села Біленького та його околиць. Звернув увагу на ставлення суспільства до охорони та захисту тварин. Він переконаний, що Земля – це наш дім. Тому кожна людина повинна навчитися бачити не лише красу навколо себе, а й оберігати її.
Давид вдячний своєму вчителю біології, класному керівнику, Світлані Василівні Клунько за цікаві  уроки, за мудрість настанов, за постійну підтримку і наполегливу працю. Вдячний рідній школі за отримані знання, за можливість розкрити свої творчі здібності.
Давида щодня можна побачити на шкільному стадіоні. Він займається спортом. Переконаний, що в здоровому тілі – здоровий дух.
Вже зараз точно знає, що  стане лікарем. Це його заповітна мрія.
Давид цінує дружбу, тому має багато друзів. Він – приклад для всіх.
Адміністрація школи  пишається тобою, Давиде! Ти – гордість школи. Бажаємо не зупинятися на досягнутому. Віримо в твоє успішне майбутнє.
          Світлана Стельмах – керівник гуртка «Майбутній журналіст»


Немає коментарів:

Дописати коментар