четвер, 9 грудня 2021 р.

Методичний квест "У пошуках скарбів"



09.12.2021 року відбулося засідання педагогічної ради на

тему «Педагогіка співпраці – ефективний спосіб оптимізації освітнього процесу». Цього разу це був методичний квест «У пошуках скарбів» з метою поширення передового педагогічного досвіду роботи; удосконалення педагогічної майстерності; підвищення мотивації професійної діяльності; знаходження оптимальних моделей поведінки в педагогічному середовищі.

Педагоги взяли участь у захопливій подорожі океаном методичних ідей, виконуючи завдання і відшукуючи для себе родзинки майстерності. На кожній із станцій на них чекали методичні цікавинки, неймовірні враження та маса позитивних емоцій.

Учитель української мови та літератури Чумаченко Л.В. доповіла про  дітей покоління Z, їхні особливості, унікальні можливості та проблеми. Запропонувала прослухати коротку інформацію про покоління Z, та виконати завдання: використовуючи математичні дії, знаки або закони, скласти та записати «формулу успішного педагога», розв’язати проблемні ситуації та укласти порадник.

 Учителя початкових класів Коваль Г.В. ознайомила з особливостями організації технології «Шість капелюхів мислення де Боно». Запропонувала  за допомогою методу «Шість капелюхів» обґрунтувати  ситуацію «Самоосвіта – це чергова сходинка нашого педагогічного Олімпу».

Учитель математики  Федотова О.М. рекомендувала використовувати в роботі з учнями  сторітелінг - технологію створення цікавої історії. Запропонувала прочитати інформаційне повідомлення з Вікіпедії та створити із нього цікаву для дітей історію про певного персонажа.

 Учителі Мурко Н.М., Продан Н.Г., Шаповалова В.В., Шаповалова А.М.,  поділилися досвідом використання інноваційних технологій на своїх уроках.

Учитель початкових класів Гладка С.О. ознайомила з методикою формувального оцінювання учнів.

Учитель інформатики Чала А.І. ознайомила з молодіжним інтернет-сленгом. Наголосила, що в час ІКТ учителям необхідно розширювати словниковий запас і вивчати нові молодіжні слова, щоб розуміти сучасне покоління.

Заступник директора з НВР Квасова І.М. ознайомила з Державним стандартом НУШ, а саме: з  компетентностями та наскрізними лініями, та запропонувала цікаву вікторину.

Кожен учитель знайшов свій «скарб».

Фотозвіт

Немає коментарів:

Дописати коментар