четвер, 15 жовтня 2020 р.

Ми – маленькі козачата, ми – нащадки козаків

 Сяючі очі дітей, усміхнені обличчя батьків та радісний настрій вчителів: сьогодні відбулося спортивно-патріотичне свято «Козацькі забави». Захід підготувала Козиряцька Анна Сергіївна, класний керівник 1-А класу. Цікаве дійство для першачків, мета якого – виховання патріотизму серед дітей, пізнання національної культури та історії, фізичне загартування, відбулося на шкільному стадіоні.

У конкурсах та естафетах три загони 1-А, 1-Б, 1-В класів змагалися на витривалість, швидкість та спритність. Маленькі захисники та захисниці як справжні нащадки козаків вчилися гуртуватися для спільної справи, показали свої спортивні навички, перевіряли силу та міць у вправах, всі разом танцювали та співали українських пісень, розгадували головоломки. Усі команди показали, що вони гідні нащадки славного козацького роду.
Пам’ятаймо, що ми і є ті самі нащадки славетних козаків. Тож, любімо Україну, шануймо її народ і хай кожен з нас своїми вчинками і думками доводить, що… «Козацькому роду – ніколи не буде переводу»!
Явор Єлизавета, Харченко Інна.
Гурток "Шкільна преса"

Немає коментарів:

Дописати коментар