середу, 6 грудня 2017 р.

Шкільний КВК

1 грудня в Біленьківській загальноосвітній школі відбувся КВК. Це був гумористичний вечір, кожен клас показував себе і робив все для перемоги. 
 
        Готував цей вечір 10-Б. Вони дуже серйозно підійшли до підготовки вечора і все було справді чудово. Ведучими були Ксенія Безрідна і Ірина Сосоян. Дівчата гарно впорались зі своїм завданням. Також були цікаві конкурси! Перший з назвою «Хто я?». Учасники повинні були відгадати того, кого їм загадали, як можна швидше. Переможцем став 10-А. Цей клас швидше всіх впорався з цим завданням. Другий конкурс «Знімаємо кіно». Учасникам КВК треба було за сценарієм        «Червоного капелюшка» відзняти фільм у різних жанрах: балет, комедія, бойовик, мелодрама і трилер. Всі команди дуже старалися і вийшло справді цікаво. Переможцями цього  конкурсу стали 11-Б і 10-А.
        Що ж до самого вечора, спочатку було представлення команд, вони виходили на сцену і казали свою назву. Потім учасники показували свою візитівку. Після цього йшли дуже смішні і цікаві сценки всіх команд! Всі учасники були на висоті!
         Переможцем КВК стала команда «Вам здалося» 10-А.


Учасники всіх команд готувались до цього вечора і їх старання не були марними!
        Вечір був чудовим! Дякуємо всім учасникам, вчителям та гостям за їх небайдужість до шкільного життя! Сподіваємось, що в майбутньому ми будемо мати багато таких прекрасних вечорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар