пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

Зйомки фільму

 День у Біленьківському ліцеї 11 квітня видався незвичайним, змістовним, цікавим . На території ліцею працювала знімальна група за підтримки Міністерства освіти і науки України, до якої були залучені ГС «Освіторія», ТОВ «2Brave Productions», ГО «Кінодопомога» і ГО « Асоціація Локейшн Менеджерів України». Проводилися зйомки у закладах загальної середньої освіти на прифронтових територіях, куди потрапив і наш ліцей, фільмували роботу вчителів в школах та роботу вчителів, які беруть участь у бойових діях.

Приємно було познайомитися та поспілкуватися з Катериною Горностай - режисеркою та сценаристкою, членкинею Української кіноакадемії, режисеркою багатьох короткометражок і документальних фільмів, режисеркою повного метру «Стоп-Земля», за який отримала низку престижних нагород (зокрема Берлінського міжнародного кінофестивалю).
Знімальна група була приємно вражена від перебування в ліцеї, адже мала змогу бути присутніми на уроках та перервах в початковій школі оф-лайн та напрактичних заняттях з предмету «Мистецтво» в 11 класах.
Робоча назва фільму «Школа надзвичайних часів» ( знімальний перід продовжено до 01.09.2024), з нетерпінням будемо чекати прем'єри, а з нею разом і Перемоги.
Щойно! Повідомлення з Києва від Катерини Горностай: « Дуже вдячні, передаємо привіт, зйомка пройшла прекрасно, всі задоволені. Дякуємо вам.»







Немає коментарів:

Дописати коментар