пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Магія мистецтва та благодійності

Мистецтво об’єднує людей навколо справ благодійності, конкурс дитячого малюнка «Світ очима дітей» який організував Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє»  за підтримки «ROTARY Клуб Запоріжжя», видавничого будинку «Кераміст», фотографа Олександра Максимова. Творчість наших молодих талантів: Злати Богатир та Єви Присяжнюк стала справжньою візитівкою нашої нації. За допомогою пензля та фантазії, діти не лише виражають свої емоції, а й розуміють, що мають допомагати рідній Україні вистояти. Малюнки переможців розміщено на календарі  «Світ очима дітей» (The World through children`s eyes Calendar 2024). Календарі були продані у США, кошти зібрані від продажу, передані волонтерам. За частину цих коштів було придбано матеріали для сіток, які так необхідні нашим ЗСУ.

Саме працівниці Біленьківського ліцею «Лідер», незламні україночки,  плетуть маскувальні сітки, які прикривають позиції наших військових, а головне, рятують життя українських захисників.

Маленькі руки та великі серця дітей створюють спільне майбутнє. В кожному малюнку, в кожному акті доброти, ми знаходимо промінь світла та надію на краще майбутнє. Колообіг творчості та благодійності є невід’ємною частиною  нашої ПЕРЕМОГИ.











Немає коментарів:

Дописати коментар