середа, 22 листопада 2023 р.

Проєкт «Казки Погорєлова»

    Книга є нашим другом, порадником. Книга  - це цілий світ, поринаючи в який, ми вчимося любити, цінувати, розрізняти добро і зло. В минулому році ми познайомилися з проєктом «Казки Погорєлова» https://pogorelovtales.com/pro-kazku-pogoryelova/

Проєкт «Казки Погорєлова» - казки для щасливих сімей, для маленьких геніїв та супергероїв. В основі кожної історії лежить мораль і глибокий сенс, що допомагає батькам у вихованні дітей через казки. Завдяки двомовним розвиваючим казкам, з’явилася можливість читати текст українською та англійською мовами, адже вони дають змогу ненав’язливо залучати малюків до нового мовного середовища та розширювати їхній словничок іноземних слів. https://pogorelovtales.com/kazky/ .

Нова казка «Смарагдовий острів» https://pogorelovtales.com/istoriya-pro-smaragdovyj-ostriv/?utm_source=sendpulse&utm_medium=email&utm_campaign=a360-smaragdovi-ostrv

                  Проєкт не обмежується лише виданням книг: автори йдуть далі у своєму прагненні до кращого. Ними створено унікальний «Нічник», що розповідає казки https://pogorelovtales.com/store/kazkova-roslyna/ . Він має можливість створювати музику при дотику до горщика або рослини, а при використанні смартфону починається магія – рослина розповідає казки. Іграшка «Казкарик» – розповідач казок українською мовою https://pogorelovtales.com/store/igrashka-kazkariku/ , розмальовки https://pogorelovtales.com/store/kazkovi-rozmalovky/ .

Сучасні діти дуже розвинуті, світ нових технологій став частиною нашого життя. Якщо смартфон в руках дитини явище неминуче, можна скористатися онлайн іграми  https://pogorelovtales.com/e-puzzles/ , додатками на смартфон https://pogorelovtales.com/2020/07/31/8-dodatkiv-na-smartfon-dlya-dytyachogo-rozvytku/ , вони представляють собою ігри, але все ж таки допомагають в розвитку дитини.            

Книга – це джерело знань, найкращий подарунок. Книга ніколи не помре, вона лише змінює свою форму, перетворюючись на електронну або аудіо версію. 



Немає коментарів:

Дописати коментар