пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Осінній методичний вернісаж 23.10-27.10.2023

         Традиційно в останній тиждень жовтня для дітлахів розпочалися осінні канікули, період відпочинку та перезавантаження, зняття напруги, відновлення сил та мотивації до навчання. Проте для педагогів Біленьківського ліцею "Лідер" канікулярний тиждень був гарячим і насиченим, цікавим і активним, адже для них відбулася своєрідна мандрівка методичним мегаполісом.
        З метою обміну досвідом серед колег, ознайомлення з результатами роботи вчителів, які атестуються, удосконалення професійної діяльності молодих спеціалістів, керівники методичних предметних комісій Чернишова С.В., Люта Т.М., Клунько С.В. Козиряцька О.В., Клімова І.О., Романова С.В. провели цікаві та корисні засідання.
        Практичний психолог Романова С.В. та соціальний педагог Паталах О.М. провели семінар з елементами тренінгу для педагогів на тему: "Запобігання втраті учнівською молоддю життєвих цінностей".
        На засіданні педагогічної ради обговорили питання про подолання освітніх втрат шляхом організації і впровадження різних моделей змішаного навчання. Педагогів ліцею об'єднали круглі столи, семінари, вебінари з актуальних питань в умовах воєнного стану.
        Завершився методичний тиждень колективною участю у написанні радіодиктанту національної єдності. Гарний приклад того, що мова нас єднає.
        Усі були налаштовані на творче вираження професіоналізму і презентацію власного досвіду. Методична мандрівка продемонструвала, що наші освітяни володіють справжнім секретом успішності, адже кожен педагог - це майстер, у якого свій стиль, свої методи і прийоми, , які напрацьовуються протягом усієї педагогічної діяльності.
        Бажаємо педагогам ліцею "Лідер", щоб галерея перемог з кожним роком ставала яскравішою і постійно поповнювалася новими ресурсами, а самоосвітні кейси та портфоліо - сучасними методами й прийомами, інноваціями, що в свою чергу, сприятиме успішній реалізації науково-методичних надбань та модернізації освітнього процесу в ліцеї.






























Немає коментарів:

Дописати коментар