вівторок, 24 травня 2022 р.

Переможці Малої Академії Наук

 Учителями не стають, ними народжуються. Хоча, звичайно, учитель – це не тільки Божий дар, а й дуже відповідальна та наполеглива праця і серце, віддане дітям. Стельмах С.М. виросла в сім’ї, в якій мама все життя пропрацювала вчителем, і не просто продовжила сімейну традицію, а серцем відчула, що її покликання – учити дітей по-праведному жити, любити свою землю, плекати в душі добро й людяність.

Виховувати «крилатого» може тільки «крилатий» педагог, виховувати щасливого може тільки щаслива, а сучасного – тільки сучасна людина.

Саме такою є Світлана Михайлівна, вона на своєму місці, адже змогла викликати бажання думати, мріяти, шукати, діяти. Будь-яка справа, за яку береться вчитель разом з учнем, закінчується перемогою. Сьогодні колектив школи вітає педагога з черговим досягненням: учениця 10б класу Федорова Дар’я під наставництвом Стельмах С.М. посіла І місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН на відділенні мистецтвознавства і запрошена для участі у Всеукраїнському етапі.

Ми пишаємося вами та бажаємо попереду багато гучних перемог!





Немає коментарів:

Дописати коментар