неділю, 3 жовтня 2021 р.

Біленьківська школа прославилася на міжнародній арені!

  Першого жовтня з молодшим складом гуртка "Media Makers" разом із керівником Коваль В.В. Біленьківської ЗШ вирушили до міста Кривий Ріг на Міжнародний конкурс-фестиваль "Золотий кубок України 2021". Виступали в категорії 12-14 років, номінація "Кіно та художні фотографії". Представляли два фільми: перший, присвячений пам'яті героям-ліквідаторам на Чорнобильській АЕС "Голос минулого" та містичний "Привиди маєтку Міклашевського". Конкурсантів було багато. Деякі приймали участь дистанційно (надсилали свої роботи і жюрі їх переглядали вже під час конкурсної програми).

За підсумками конкурсу команда отримала Гран-прі. Кожен з учасників нагороджений дипломами та медалями. Гурток отримав кубок "Гран-прі" та диплом. Керівнику гуртка Коваль В.В. вручили подяку і вручили медаль "За служіння мистецтву".
У підготовці до конкурсу брали участь учениці 11-Б класу Козиряцька Ю., Біліба А. та 10-Б класу Федорова Д.. Висловлюємо подяку директору Ємець Н.М., за підтримку та допомогу в організації та батькам!




Немає коментарів:

Дописати коментар