середу, 1 квітня 2020 р.

Проект "Розумна взаємодія"

Біленьківська школа взяла  участь в ініціативі "Розумна взаємодія" за програмою Active Citizens Ukraine за підтримки Britsh Council Ukraine та Біленьківської територіальної громади при партнерстві БФ "Молода громада" та ГО "Сходи". Процес полягав у підготовці та захисті проектів, які б могли перемогти під час пітчингу (конкурсного представлення) у фіналі. Один із проектів – «Алея випускників», здобув фінансування для реалізації його на території школи. Менеджером проекту стала вчитель Федотова О.М.  Звичайно ж не обійшлося без підтримки колег та адміністрації школи, а саме Новосьолової А.Е., яка була автором переможної ідеї, Клімової І.О., директора школи Ємець Н.М. та багатьох інших вчителів, які підтримували і підхоплювали у потрібний момент. Шлях до перемоги був нелегким, адже після триденного тренінгу, слідувало захист проекту та достойне його представлення.
      Отже отримане фінансування для реалізації проекту було витрачено на хвойні дерева, добрива для хвойних, вуличні лавки, урни, лопати, оприскувач, шланги, катушку для шлангу, вуличні ліхтарі на сонячних батареях, таблички для пам’ятних написів від випускників школи.
Слід зазначити, що 2/3 фінансування проектів забезпечила Біленьківська СР, іншу частину грошей надали іноземні партнери. Гарною новиною є те, що ми можемо і надалі спільно з мешканцями громади брати участь в ініціативі користуючись платформою gurtom.mobi.






Немає коментарів:

Дописати коментар