суботу, 30 листопада 2019 р.

Волонтерський рух


29 листопада 2019 року, до Міжнародного Дня волонтера, у Інженерному інституті Запорізького національного університету відбувся обласний фестиваль волонтерів «Координатори волонтерського руху в закладах освіти». Організатори – представники регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради за підтримки Обласного центру патріотичного виховання та Запорізької обласної державної адміністрації.

У заході взяли участь волонтери, координатори волонтерської діяльності в закладах освіти, представники громадських організацій, студентська та учнівська молодь.
На фестиваль також було запрошено  координатора волонтерського руху  Біленьківської ЗШ, заступника директора з НВР Новосьолову А.Е. та лідерів  волонтерського молодіжного рухушколи  Козиряцьку Ю., та Білібу А.
Освітяни, громадські активісти, студенти та учні поділилися своїм досвідом, новими ідеями і напрямками роботи щодо реалізації успішних волонтерських проєктів.
Розповів про свій перший волонтерський досвід та про плідну активну роботу в благодійній організації «Благодійному фонді «Карітас Запоріжжя» керівник волонтерської групи AngelS Юрій Вдовцов.
Порадували глядачів у залі виступи танцювального колективу і вокального ансамблю «Хортичаночка»  комунального закладу вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.
Відбулася також урочиста церемонія нагородження найактивніших волонтерів-координаторів Запорізького краю
Дякуємо модератору фестивалю Тетяні Макаренко за чудове свято, а Юрію Вдовцову – за позитивне завершення зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар