суботу, 7 вересня 2019 р.

"ПОСИЛКА УСПІХУ " ВІД Klitschko Foundation У БІЛЕНЬКІВСЬКІЙ ШКОЛІ

У формуванні здоров’я та характеру дитини значну роль відіграє спорт. А саме тренери спортивних секцій та вчителі фізичної культури допомагають школярам полюбити фізичну активність.
Урок фізкультури - часто головна, а можливо і єдина можливість зацікавити дитину у здоровому способі життя. Діти не мотивовані відвідувати заняття. Чому? Часто у школах немає нового, якісного та безпечного спортивного обладнання, а методи викладання застарілі, без цікавих ігор та вправ.
Вчитель фізичної культури Квасов В.С. став учасником проекту “Посилка успіху” і мав можливість відвідати триденний тренінг від Klitschko Foundation, на якому дізнався про харчування, гігієну, здоровий та активний спосіб життя, як спортивні заходи допомагають піднімати самооцінку і сприяють самовизначенню молоді. Отримав інформацію про нові види спорту та конкретні варіанти для урізноманітнення шкільної та секційної програми.
Такий досвід став корисним не тільки завдяки можливості отримати нові знання, але і тому, що вчитель зміг поспілкуватися з колегами та однодумцями, поділитись власними напрацюваннями, подискутувати з приводу інноваційних підходів у навчанні та запропонованих методик.
Повернувшись додому, Квасов В.С. реалізував практичну частину проекту та провів локальний тренінг і спортивні змагання на місцевому рівні, а саме у шкільному таборі. Так він реалізував набуті знання та розширив коло зацікавлених учнів.
Для ефективного впровадження проекту кожну школу та спортивну секцію, представник якої став учасником проекту, було нагороджено “Посилкою успіху” – набором необхідного сучасного та безпечного спортивного обладнання.


Немає коментарів:

Дописати коментар