понеділок, 13 травня 2019 р.

Пам'ятаємо, славимо, вшановуємо!


З 6 по 10 травня напередодні Дня Перемоги у Біленьківській ЗШ проходив тиждень історії. Вчителями історії було сплановано наступні заходи: Вікторина «Пам'ятаємо, славимо, вшановуємо» 8-9 класи; конкурс малюнків «Світ без війни» 5-7 класи; історична подорож в минуле «Подвиг, що залишиться у віках» 1-4 класи; мітинг до Дня Перемоги «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» учні, вчителі школи; 
калейдоскоп науково-документальних
фільмів «Шляхами II Світової війни» 10-Б клас; 
книжкова виставка «Ми перемогли».


Старшокласники провели у всіх класах інформаційний лекторій про основні події Великої Вітчизняної Війни. Козиряцька Ліна та Печуріна Поліна буквально перенесли дітей та вчителів старшої школи у вир тих подій минулого століття за допомогою документальних фільмів та фактів. Учениці 11 класу Важненко Каріна та Кузьменко Юлія розповіли дітям 2-4 класів про подвиги наших предків та заспівали пісні разом з малюками. 



8 травня уся школа зібралась на лінійку до Дня Пам`яті та Примирення (готував 10-А клас, керівний Герасименко В.П). 



Ми проводимо заходи, тижні історії для того,аби показати сучасним підліткам, що знати історію важливо, пам’ятати тих, хто віддав своє життя за майбутнє покоління та мирне небо над головою. Ми маємо це пам’ятати!

Немає коментарів:

Дописати коментар