пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

День туризму 2018


Інформує гурток "Шкільна преса"
27 вересня 2018 року усі навчальні заклади громади долучилися до проведення Дня туризму. У Біленьківській школі цей день,як завжди, видався насиченим. Діти, батьки та вчителі доклали максимум зусиль, щоб дітлахам було цікаво, пізнавально і весело!
Першачки досліджували рослинний світ чималої теритирії школи, 2-А і 2-В мандрувати селом, грали у рухливі ігри, 3-Б клас відзначився цікавим квестом "Веселий експрес" , у якому взяли участь батьки. Вони придумали цікаві станції, де дітлахи мали відповідати на запитання, а в кінці склали прислів'я. На свіжому повітрі до смаку був плов, приготований тут же на вогнищі. 2-Б відпочив за селом, грали у рухливі ігри разом з батьками. 4-Б вирушив у похід, досліджували берег Дніпра. Батьки і тут не були осторонь-спільні ігри і смачнющий шашлик на вогнищі додали радості у подорож. 3-В та 7Б теж милувалися краєвидами Дніпра, вчилися ставити палатку і готувати сніданок туриста на вогнищі. Вчергове діти повторили правила пожежної безпеки під час прогулянки на природі . 5В побував на Хортиці, 5Бі 6А у Краєзнавчому музеї і зоокуточках Дитячої залізниці у М. Запоріжжя. 6-Б після Музею ретроавтомобілів загадав бажання золотим рибкам у ботанічному саду. 10-А і 10Б відвідали зоологічний музей міста Дніпро. 9А і 9 Б, 8Б досліджували рідкісні рослини у Дубовому гаю. 11 клас та 7А переглянули фільм у кінотеатрі "Мультіплекс" . Кожен клас намагався провести день з користю. Всім дуже сподобалось!
Окремо хочемо подякувати нашим батькам за безпосередню участь у проведенні Дня туризму, а також за сприяння естетичному і культурному розвитку дітей.
Дякуємо сільській раді та компанії НІБУЛОН за наданий транспорт!
Журналісти Козиряцька Ліна, Пєчуріна Поліна.













Немає коментарів:

Дописати коментар