середу, 31 січня 2018 р.

Гра "Що? Де? Коли?"

31 січня 2018 року на базі  Біленьківської ЗШ I-III ступенів в інтелектуальних поєдинках зійшлися команди учнів старшокласників закладів загальної середньої освіти Біленьківської ОТГ:  Лисогірського НВК, Марївського НВК та Біленьківської ЗШ I-III ступенів. 

 З привітальним словом до учасників брейн-рингу звернулися: начальник відділу освіти, молоді та спорту Біленьківскої сільської ради - Зуб Л. В. та  директор Біленьківської ЗШ I-III ступенів - Ємець Н. М. , які  побажали всім командам успіхів, благополуччя та перемог. На грі також були присутні заступники голови Біленьківської сільської ради Кришталь А. М. та  Нотанова М. В.


Ведуча гри Новосьолова А. Е. представила журі: методист відділу освіти, молоді та спорту  Біленьківської сільської ради Квасова І. М., заступник директора з НВР Біленьківської ЗШ I-III ступенів Бабик Ю. С., заступник Мар’ївського НВК Козлова Н. В. та заступник з ВР Сізих А. С.  А далі була гра, яка складалася з чотирьох турів, по шість запитань кожний. За кожну правильну відповідь команда отримувала один бал, на обдумування відповіді надавалася одна хвилинаВсі команди були налаштовані тільки на перемогу, грали безкомпромісно, показали високий рівень знань. Кожна правильна відповідь  супроводжувалась бурхливими оваціями.
У брейн-рингу недостатньо знати правильну відповідь, тут потрібна швидкість мислення, реакція, швидкий аналіз пропонованих партнерами по команді варіантів відповіді, і правильний вибір найбільш доцільного  з них. І команди з цим непогано впоралися.   Гра пройшла яскраво і переможцями в абсолютно чесній боротьбі стала команда Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів.
Велика подяка організаторам брейн-рингу  Новосьоловій А. Е, Клімовій І. О., Гончаровій І. В, Нечет О. Ю.,  які тепло зустріли гостей, підготували нелегкі, цікаві запитання, музичні паузи, чаювання, і, навіть, не забули про чорну скриньку. Всі учасники нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Біленьківської ОТГ,  солодкими подарунками, а також отримали головний приз - можливість поговорити, відпочити, розвинути свою логіку та кругозір.
Нам хочеться побажати, щоб ця традиція, проводити інтелектуальну гру серед підлітків та молоді, продовжувалась, тому що дух гри й емоції від пережитого – це назавжди!























Немає коментарів:

Дописати коментар