середу, 15 листопада 2017 р.

Участь у міжнародному освітньо-профорієнтаційному заході

29 жовтня 2017 року в рамках закріплення польсько-українських відносин в умовах дії безвізового режиму із країнами Шенгенсьокої зони у місті Запоріжжі за адресою: проспект Соборний, 135, конференц-зал готелю "Інтурист" відбувся захід, присвячений презентації найбільш прогресивних навчальних закладів близького зарубіжжя та новітнім спеціальностям на ринку, яким вони навчають. Учні 11-Б класу Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів Авдєєва Анастасія, Марусенко Ярослав, Гапотченко Олеся відвідали захід.
На цій освітній події були представлені провідні вищі навчальні заклади Польщі та Східної Європи, а також державні тезнікуми з можливістю абсолютно безкоштовного навчання в них студентам з України. У рамках виставки учні мали змогу отримати інформацію про можливість  вступу до ВНЗ близького зарубіжжя та навчання в технікумах Польщі. Діти дізналися про гранти та стипендіальні програми для укранців, спілкувалися з українськими студентами, які вже здобувають освіту за кордоном, взяли участь у брифінгу з представниками університетів Польщі, побували на "Ярмарці професій", присвяченій допомозі у виборі майбутньої спеціальності для абітурієнта та презентації новітніх напрямків у навчанні, що зумовлені зміною потреб ринку праці та сучасному динамічному розвитку світу.

   Наприкінці заходу відбулася лотерея, на які розігрувалися сертифікати на безкоштовні послуги компанії "Up-study", яка допомагає зібрати документи для вступу у ВНЗ Польщі. Із двох переможців - Авдєєва Анастасія.

Немає коментарів:

Дописати коментар