пʼятницю, 3 червня 2016 р.

«Обдарованість року -2016»

У Біленьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів завжди були і будуть у пошані ті, хто цінує знання, захоплюється вивчення наук, заглиблюється у світ книжок. Тому нещодавно відбулося щорічне шкільне свято «Обдарованість року» - свято інтелекту і таланту.
Директор школи Ємець Наталя Миколаївна урочисто привітала тих, хто показав себе розумним, наполегливим,старанним, талановитим. Подякувала батькам та вчителям за те,  що вони дають  крила надії, творчості, наснаги, крила, які з кожним днем підносять вище і вище кожного учня до перемоги, до успіху. «Гордістю школи завжди будуть відмінники, - переконана Наталя Миколаївна.- Їх у нас - 43 ( 25 дівчат та 18 хлопців)».
Учнів-відмінників разом з їхніми батьками запросили під оплески на сцену. Вручили подяки та нагороди за результатами участі в різних конкурсах.
А потім хвилююча мить нагородження переможців конкурсу «Учень року», який тривав протягом навчального року. До уваги бралися: успіхи у навчанні,  участь у суспільно-корисній праці, чергуванні, участь у самодіяльності, у спортивних заходах, у самоврядуванні класу та школи, моральні риси. Переможців визначали серед 3 вікових груп.
В номінації «Інтелект року» переможцями стали:  Олександр Панасюк (6-Б кл.), Дмитро Наумов (8-А кл.), Данило Кривульський (11-А кл.).
У номінації «Лідер року» переможці: Олеся Псар (6-Б кл.), Карина Важненко (8-А кл.), Аліна Відлога (9-Б кл.).
У номінації «Талант року» перемогли: Данило Кондратенко-Сорока (6-А кл.), Карина Важненко (8-А кл.), Вікторія Голубецька (11-Б кл.),  Вікторія Гудова (9-Б кл.).
«Спортивна гордість року» - Михайло Баранов (5-Б кл.), Прокопенко Іван (7-Б кл.), Микола Квасов (10-А кл.).
«Учень року» - Данило Кодратенко-Сорока (6-А кл.), Дмитро Наумов (8-А кл.), Давид Юшкін (10-А кл.).
Абсолютним переможцем у номінації «Учень року» став вдруге Давид Юшкін ( 10-А кл.).
Заступник директора з виховної роботи Новосьолова Аїда Ельдарівна побажала всім гідно нести звання учня Біленьківської школи, не зупинятися на досягнутому, прагнути нових перемог, які навічно залишаться в літописі нашої школи.

Прес-центр Біленьківської ЗШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар